Crypto Startup Cursus Compleet

Crypto Startup één op één

Crypto Startup één op één:

Een privé instructeur om je op gang te helpen met crypto. Planning is twee halve werkdagen en tussentijds support via Telegram. Kosten: €479,- incl. 21% btw.

Ontdek samen met ons de wereld van de blockchain en cryptovaluta door ons complete cursuspakket en leer werken met crypto en een hardware wallet.

Ben je geïnteresseerd in de technologie en zie je er mogelijk wat in? Moet het altijd over geld gaan? Wij onderzoeken cryptovaluta en de techniek: de blockchain.

Voor onze klanten bieden we heldere taal over cryptomunten die wij zien als interessant en die boven alles gelieerd zijn aan het Franse merk Ledger Nano S, de door ons aanbevolen hardware portemonnee. Dit maakt cryptovaluta handzamer, overzichtelijker en veiliger.

We gaan aan de slag met de Ledger Nano S, waarmee je vervolgens de startblokken kunt maken voor je eigen crypto avontuur.

Het gaat om de volgende vier blokken, die als leidraad gelden voor de één op één sessies:

Blok 1 Blockchain & wallets 

Blok 2 De exchange markt

Blok 3 Ledger Nano S

Blok 4 Blockchain voor organisaties

Prijs: €479,- inclusief 21% btw. Het is de bedoeling dat je zelf je eigen Ledger Nano S gaat leren gebruiken. Indien je deze nog niet hebt kan je die hier aanschaffen.

Opmerking: als u bestelt nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact op om de twee dagdelen samen in te plannen.

€479.00
Processing ...