Welkom bij de pagina over Cursussen & Leerproducten!

Er zijn momenteel twee mogelijkheden bij CryptoCursus.com:

1. Crypto Startup één op één.

Een privé instructeur om je op gang te helpen met crypto. Planning is twee halve werkdagen en tussentijds support via Telegram.
Kosten: €396,- ex 21% btw.

Wil je gebruik maken van een Crypto Startup één op één sessie? Je kan dat hier gelijk bestellen:

Crypto Startup één op één

Crypto Startup één op één:

Een privé instructeur om je op gang te helpen met crypto. Planning is twee halve werkdagen en tussentijds support via Telegram. Kosten: €479,- incl. 21% btw.

Ontdek samen met ons de wereld van de blockchain en cryptovaluta door ons complete cursuspakket en leer werken met crypto en een hardware wallet.

Ben je geïnteresseerd in de technologie en zie je er mogelijk wat in? Moet het altijd over geld gaan? Wij onderzoeken cryptovaluta en de techniek: de blockchain.

Voor onze klanten bieden we heldere taal over cryptomunten die wij zien als interessant en die boven alles gelieerd zijn aan het Franse merk Ledger Nano S, de door ons aanbevolen hardware portemonnee. Dit maakt cryptovaluta handzamer, overzichtelijker en veiliger.

We gaan aan de slag met de Ledger Nano S, waarmee je vervolgens de startblokken kunt maken voor je eigen crypto avontuur.

Het gaat om de volgende vier blokken, die als leidraad gelden voor de één op één sessies:

Blok 1 Blockchain & wallets 

Blok 2 De exchange markt

Blok 3 Ledger Nano S

Blok 4 Blockchain voor organisaties

Prijs: €479,- inclusief 21% btw. Het is de bedoeling dat je zelf je eigen Ledger Nano S gaat leren gebruiken. Indien je deze nog niet hebt kan je die hier aanschaffen.

Opmerking: als u bestelt nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact op om de twee dagdelen samen in te plannen.

€479.00
Processing ...

IK WIL LIEVER EERST EEN GRATIS INTRODUCTIE

2. Crypto Startup Cursus inhouse company aanbod.

Een instructeur bezoekt jouw organisatie en voorziet jullie van een fundament op het gebied van crypto. Cursus is opgebouwd uit vier blokken, een halve werkdag per blok. Een enkel blok (of op maat) afnemen is ook mogelijk. Bedoeld voor minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Kosten: €700,- ex 21% btw per blok en ex km vergoeding van €0.59 per km per reismoment, heen en terug.

Wil je gebruik maken van een Crypto Startup Cursus inhouse company aanbod? Dat gaat via training aanbieder Springest. Klik hier voor het hele aanbod.

 

IK WIL LIEVER EERST EEN GRATIS INTRODUCTIE

Pim Piepers, uw instructeur.

Volg Pim of contacteer hem op:

Telegram LinkedIn  Facebook YouTube

Onze cursussen gaan altijd vooraf aan een Gratis Crypto Startup Avond waar je welkom bent om langs te komen voor een introductie over crypto, bitcoin en blockchain. Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor de volgende Gratis Crypto Startup Avond op dinsdag 12 juni.

Tijdstip: vanaf 19:30u deur open, dan tot een uur of 22:00. Locatie is Udenseweg 27 Zeeland, Noord Brabant. Onderstaande afbeelding toont wel de juiste oprit:

Meld je eventueel aan voor de volgende Gratis Crypto Startup Avond, voor onze nieuwsbrief en ontvang het complete cursusprogramma:Wil je de Ledger Nano S bestellen, dat kan hier:

Ledger Nano S Hardwarewallet

De Ledger Nano S hardware wallet is onze aanbevolen digitale portemonnee. Zeker als u net bent begonnen is deze eenvoudig in gebruik en goed te beveiligen.

Bij CryptoCursus.com koopt u een Ledger Nano S voor €119,- inc. 21% btw.

€119.00
Processing ...
X item(s)