Mijn missie.

Het is mijn missie met cryptocursus.com om duidelijkheid te geven over en mensen bewuster te maken van de werking en achterliggende gedachte van bitcoin, de blockchain en cryptomunten.

Mijn visie.

In mijn visie heeft iedereen een eigen onafhankelijk (online) kanaal. ‘Online’ staat tussen haakjes omdat dit eigenlijk al vanzelfsprekend is geworden.

Dat is nog niet zo heel lang zo.

Mijn ideale wereld is een rijke wereld waarin we zelf onze keuzes maken.

Door middel van het internet worden wij steeds meer een globale bijenkorf waarbij we met elkaar handelen, spelen, communiceren, creëren en delen.

Hoe meer je je van dit feit bewust bent, hoe onafhankelijker je kunt opereren en hoe meer je aan je eigen toekomst kunt werken.

De blockchain gaat nog veel verder de wereld voorzien van een ware aardverschuiving.

In mijn ideale wereld is de blockchain standaard geworden en zijn de miljarden mensen die nog geen geldsysteem tot hun beschikking hebben inmiddels wel voorzien hier van!

Een wereld waarin geld (o.a.) decentraal, open, neutraal, internationaal, censuur – resistent en eerlijker werkt dan de eeuwen daar voor…

Wat mij betreft de belangrijkste uitvinding van de mensheid ooit, hoewel deze nooit had kunnen bestaan zonder voorafgaande technologie.

Mijn passie.

Mijn lieve kindjes Noah en Mikki en mijn grootste liefde Linda staan voorop als ik keuzes maak. Thuis legt de basis voor een goede zaak, niet andersom.

Computers hebben altijd mijn grootste interesse gehad. Ik heb mee mogen maken dat we van de thuiscomputer naar de mobiele telefoon zijn gegaan.

Ik vind het heerlijk om mensen te vertellen waarom het internet, en nu dus de blockchain, zo belangrijk is.

Waarom we hiermee de grootste uitdagingen die we als mensheid hebben kunnen oplossen.

Buiten dat ben ik dol op videogames, films kijken en maken, schrijven, studeren, tekenen, muziek luisteren en maken en koken. Ik hou van gezelligheid en debatteren over de zin van het leven.

‘Gewoon’ internetten vind ik ook nog steeds super leuk.

Meer over mij.

Vanuit mijn werk altijd met ICT, internet/online, sociale en audiovisuele media en social work (opleiding CMV) bezig geweest.

Deze combinatie maakt dat ik technologie en mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden zie.

Vanuit een redelijk technische achtergrond ben ik toch vooral iemand van het verhaal.

Ik ben geen hard core programmeur. Sommige dingen zoals e-mail en voicemail liggen mij niet, nooit gelegen.

Wat ik echt prachtig vind aan het online verhaal is dat we op zo’n grote schaal met elkaar verbonden kunnen zijn (of niet) en op zo’n grote schaal ook snelle lessen kunnen leren.

Gebeurtenissen van de mensheid zijn nu voortaan ‘in the pocket’, dus je hoeft je smart phone maar te pakken en je hebt de wereld in je hand.

Met alle gevolgen van dien, uiteraard.

Mijn relatie met CryptoCursus.com is bijzonder, ik heb deze domeinnaam namelijk gekregen van iemand die mij geschikt vond om deze materie de wereld in te brengen.

Dus de wereld van crypto, de blockchain, bitcoin en andere cryptocurrencies.

Waarom beweegt mij dit zo?

Buiten dat ik het belangrijk vind dat we zelfstandig kunnen handelen zonder mandaat van derden (andere mensen), zie ik hier ook de echte evolutie van het internet gebeuren.

Wie wil daar nou geen deel van zijn?

Via CryptoTrader.nl mag ik een Weekly Recap maken die hier te zien is.

Dus ook al vind ik het belangrijk dat we onafhankelijk kunnen handelen, ben ik toch erg dankbaar voor hetgeen mij gegund wordt… door andere mensen.

ONTDEK HOE CRYPTOMUNTEN WERKEN

JA IK WIL EEN GRATIS INTRODUCTIE